Спецслужби рф демонструють громадянам «щасливий» Бахмут

За матеріалами інтернет-видань 03.04.2023 444

   На фото нижче Бахмут. Таким було це охайне українське місто з населенням більше 75 000 людей до вторгнення росіян. Нині рашисти не лише нищать міста й цивільні об'єкти. Вони згодовують своєму населенню наступні фейки: на відео, відзнятому до російського вторгнення, спокійним голосом розповідають про "бої місцевого значення" і поступове просування вперед. Так, ніби розповідають прогноз погоди під класичну музику. Технологія явно розроблена спеціалістами з методик НЛП (нейролінгвістичного програмування), які визнають псевдонауковими. Але цією псевдонаукою активно користуються російські спецслужби.

    Отже, глядач бачить кадри мирного міста, в якому спокійно ходять люди, їздять автомобілі по рівних дорогах, працюють світлофори, й рівний, спокійний голос за кадром розповідає про успіхи росіян. Так створюють ілюзію під назвою "вєжливые люди", яку росіяни застосували під час захоплення Криму. У населення рф складається враження, що російська армія просто заходить в мирні квартали українських міст, не зносячи їх своєї артилерією й мінометами з лиця землі.

    Судячи з дописів під відео, росіяни в екстазі від "успіхів" російської армії і посилено "молятся за своих мальчиков", які, за задумом російської машини брехні і пропаганди "несут мир, освобождение и порядок обездоленным гражданам Украины". Дуже схоже, що після заборони слова "війна" в російському інформаційному просторі, путінські дезінформатори оголосили табу на зображення українських міст, які зруйновані рашистською армією. "Соловйовщина" намагається "вимарати" й вирізати візуальні свідчення російських воєнних злочинів.

    Це не нова для росіян технологія. Коли відбувалась спроба захоплення Києва, коли горіли Буча, Ірпінь, Макарів, Гостомель, Мощун, коли в цих містах російські окупанти розстрілювали і мордували українських громадян, в тому числі, цивільних – старих, дітей, жінок, російські федеральні канали показували архівне відео щасливого життя киян, людей, які безтурботно гуляють Хрещатиком з дітьми і посмішками на обличчях. І це – ще один вимір російської пропаганди, яка є складовою їхнього вторгнення в Україну. Тож маємо наполягати на тому, щоб ордер на арешт було виписано не лише російському диктатору путіну. А й обслуговуючий його режим псевдоінформаційним посіпакам. На лаву підсудних Міжнародного суду й Трибуналу мають сісти комбатанти російської пропаганди: соловйов, кісільов, сімоньян, скабєєва, та, як кажуть московські попи, "иже с ними".

     На фото: скрін з російського відео про захоплення росіянами районів Бахмута під назвою "Свежие сводки. Обзор за 2 апреля. Что происходит прямо сейчас?". Так російські дезінформатори ілюструють геть знищене, спалене, понівечене й перетворене на руїни українське місто Бахмут. При цьому показують картинку українського Бахмута до приходу російських окупантів. Не вистачає лише зображення "вагнерівця", який під портретом путіна дарує щасливій дитині, яка посміхається, ескімо на паличці. Або льодяник. В обмін на спалене житло, вбитих батьків й зламане життя. Та російські пропагандисти, хоч і недосконало, але вміють користуватись фотошопом. Тож поява таких "фото" про "щасливе" життя на руїнах розбитих росіянами міст, мрій і надій – лише справа часу.
 



На наступному фото: знищений російською армією Бахмут. Віднайдіть мільярд відмінностей між Бахмутом до і після російського вторгнення.
 



Горіть в усіх вимірах, й не лише у пеклі, російські окупанти та їхні дезінформаційні війська.

    "УП".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ