Спритна львів'янка намагалася привласнити комунальне майно

За матеріалами інтернет-видань 03.11.2022 473
Спритна львів'янка намагалася привласнити комунальне майно

Громада Львова не дозволила себе ошукати через махінації місцевої мешканки.   
Жінка мала квартиру у старовинному будинку, який знаходиться під захистом ЮНЕСКО. Під будинком розташовувався підвал,  нежитлові приміщення площею 74,7 кв.м. вартістю понад 4 млн. грн. Саме на них вона і кинула оком. Повідомила Львівська обласна прокуратура.
Зазначається, що львів'янка придбала комірку площею 6 кв. м у підвалі  будинку, де мешкала.  Згодом звернулася до державного реєстратора, який внаслідок маніпуляцій у державних реєстрах безпідставно вказав, що складовою частиною  її квартири є підвал площею 6,8 кв. м, який ніколи до цієї квартири не належав.
Потім шахрайка звернулася до одного з проектних ТзОВ з проханням поділити її квартиру, до якої щойно приєднали підвал, на окремі об’єкти – квартиру та той таки підвал.
На підставі висновку, що його виготовило вказане ТзОВ, в держаний реєстр було внесено відомості про поділ нерухомого майна на окрему квартиру та підвал. Але площа підвалу в результаті проведення «перепланування, переобмірів та уточнення» змінюється і вже становить 80,7 кв. м.
У такий спосіб відповідачка незаконно заволоділа рештою нежитлових приміщень площею 74,7 кв. м, які залишились в підвалі будинку і не були приватизовані, окрім тих 6 кв. м, що, були законно придбані нею.
Суд повернув вказане приміщення у власність громади Львова.

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ