США допомагатимуть Україні «стільки, скільки буде потрібно» - Блінкен

За матеріалами інтернет-видань 20.08.2022 509

 

Блінкен застеріг Лаврова від спроб Росії анексувати ...
Блінкен, фото: GettyImages

       Державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен заявив, що США будуть допомагати народу України "стільки, скільки буде потрібно", предає "Українська правда":

- Мужність і сила української армії та її народу є надзвичайними, і Сполучені Штати продовжуватимуть надавати Україні додаткові системи та засоби… щоб максимально вплинути на поле бою та зміцнити позиції України за столом переговорів.

Коли ми наближаємося до шестимісячного рубежу неспровокованої та жорстокої повномасштабної війни росії проти України, сили президента путіна продовжують свій наступ, завдаючи серйозної шкоди цивільному населенню та спричиняючи масове руйнування цивільної інфраструктури.

 Насамкінець Блінкен повідомив, що Байден налаштований "підтримувати народ України у захисті своєї країни від агресії росії стільки, скільки буде потрібно".

Держсекретар нагадав, що, враховуючи новий пакет військової допомоги на 775 мільйонів доларів, допомога Штатів Україні сягає близько 10,6 мільярдів доларів США.

Також Блінкен додав, що українські Збройні сили дуже ефективно використовують для захисту своєї країни надану раніше зброю.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ