Суддю Світлану Колегаєву за пристрасть до «зеленого змія» подали на звільнення

За матеріалами інтернет-видань 12.09.2024 286
На зображенні може бути: 1 особа та текст
   Cуддю Деснянського суду Києва Світлану Колегаєву, яка в нетверезому стані скоїла ДТП, подали на звільнення. Таке рішення ухвалила Третя Дисциплінарна палата ВРП.
  Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
   Суддя "прославилась" ще в 2021 році, коли на записаному на маму Audi, перебуваючи в нетверезому стані (2,08 проміле), вилетіла з дороги, знесла стовп і врізалась у дерево. Тоді лише дивом ніхто не постраждав.
Оболонський суд Києва визнав Колегаєву винною і оштрафував за п’яну їзду на 17 тисяч грн та позбавив на рік водійських прав. Паралельно на Колегаєву подали скаргу до ВРП з вимогою звільнити з посади судді.
   Але суддя, побоюючись звільнення і припинення солідних виплат, вирішила мобілізуватись. І весь цей час отримувала суддівську зарплату.
   Нещодавно ВРП відкрила нову справу щодо Колегаєвої, бо виявила, що Шевченківський суд знову оштрафував суддю на 17 тисяч грн за вживання алкоголю під час несення служби. Жінку два дні поспіль ловили п’яною (2,09 проміле та 2,10 проміле) у військовій частині.
   За даними військової частини, де служить суддя, у серпні Колегаєва втекла з медичного закладу, де перебувала на лікуванні. Її місце перебування досі не встановлене, на військову службу суддя досі не повернулась.
   В підсумку Третя Дисциплінарна палата ВРП відсторонила суддю від здійснення правосуддя та внесла подання про її звільнення. На думку членів ВРП, така поведінка порочить звання судді і підриває авторитет правосуддя.
   Остаточне рішення про звільнення судді ухвалить ВРП у повному складі. Сподіваємось, що Колегаєву викинуть з судової системи. Таким там точно не місце.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ