Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

«Світ достатньо сильний, аби покарати рф за війну в Україні», - Володимир Зеленський

За матеріалами інтернет-видань 06.03.2023 504

 
    "Юридичний Рамштайн"" у Львові, 3 - 4 березня. Виступ генпрокурора України Андрія Костіна

    Президент України Володимир Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні 5 березня, що “світ достатньо сильний, щоб покарати росію за війну в Україні”.

    “Крок за кроком ми рухаємося до того, щоб терористична держава понесла повну відповідальність за все, що було скоєно проти нашої держави, проти нашого народу”, – сказав Зеленський на конференції “Об’єднані заради справедливості”, в якій взяла участь низка юристів з України, Європи та інших країн, інформують Економічні новини

Він додав, що всі росіяни, причетні до вбивств та агресії проти України, мають бути покарані.

    “Ми надамо світу достатньо сміливості та інструментів, щоб це покарання відбулося. Впевненість у цьому зростає з кожним тижнем”, – сказав Зеленський.

     "Юридичний Рамштайн" у Львові 3 і 4 березня відвідали Президент Латвії Егілс Левітс, заступник Прем’єр-міністра Нідерландів та Міністр закордонних справ Вопке Гукстра, Генеральний прокурор США Меррік Гарланд. Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн привітала учасників конференції онлайн. В заході взяли участь посол США з особливих доручень у сфері глобального кримінального правосуддя Бет ван Скаак, Єврокомісар з питань юстиції Дідьє Рейндерс, Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан, Міністр юстиції, Голова Офісу прокурора ЄС Лаура Ковеші, Генеральний прокурор Іспанії Альварес Гарсія Ортіс, Генеральний прокурор Англії та Вельсу Вікторія Прентіс, Генеральний прокурор Естонії Андрес Пармас, Генеральний прокурор Латвії Юріс Стуканс, Генеральний прокурор Литви Ніда Грунскіне, Гендиректор з прав людини та верховенства права Ради Європи Крістос Джакомопулос, Спеціальний представник з питань сексуального насильства в умовах конфлікту Праміла Паттен.

   


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"