«Світ має ввести спеціальний податок за війну», - Володимир Зеленський

За матеріалами інтернет-видань 22.04.2022 571
 
фото оп

Повномасштабна потужна війна рф проти України змушує цивілізований світ негайно запровадити  повномасштабні контрзаходи у відповідь. Світ має ввести "податок за війну" проти росії, який накладатиметься на будь-які торговельні та фінансові операції агресора, а кошти з нього мають бути спрямовані на відновлення України, завдані руйнування якої перевищують 560 мільярдів доларів. Про це президент Володимир Зеленский заявивучора пізно ввечері на конференції Світового банку на підтримку України:

- Потрібен спеціальний податок за війну. Росія, а після неї і будь-який інший агресор, повинен платити за те, що порушує глобальну стабільність. Такий податок за війну має накладатися на всі без винятку торговельні операції з рф – на всі експортні та імпортні, фінансові операції, які не є заблокованими", – заявив Зеленський. Кошти від цього податку мають бути використані для допомоги Україні на відновлення всього того, що росія зруйнувала цією війною. Цей податок має застосовуватися до будь-якого іншого агресора, а кошти від нього спрямовуватися жертві війни.

Президент України під час історичної сесії Світового банку повідомив про п’ять кроків, необхідних зараз.
Перший – це негайна підтримка для України, щоб у керівництві росії знали, що війна не дасть їм реалізувати жодної з їхніх загарбницьких цілей.
Другий – негайне виключення росії з усіх міжнародних фінансових інституцій.
Третій – спеціальний податок за війну. росія, а після неї й будь-який інший агресор, повинна платити за те, що порушує глобальну стабільність.
Четвертий – кожній державі світу потрібно вже зараз підготуватися до можливого повного розриву будь-яких відносин із росією.
І п'ятий – потрібно продовжувати блокувати активи російської держави та представників російської еліти.

Агресивна ерефія має перебувати за "залізною завісою" до логічного фінішу усіх імперій - розпаду і звільнення поневолених народів,, адже вона зухвало ігнорує усі норми міжнародного права і закони ведення війни.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ