«Свято хліба» в Губиниській ТГ зібрало для військових 75, 5 тис грн.

Марина Бабич 09.10.2024 53
«Свято хліба» в Губиниській ТГ зібрало для військових 75, 5 тис грн.

5 жовтня Губиниська громада організувала благодійний ярмарок «Свято хліба» на підтримку військовослужбовців ЗСУ. Повідомив Антон Борисенко, перший заступник селищного голови.
Він, зокрема, зазначив, що у заході взяли участь команди у складі закладів культури та старостинських округів Губиниської селищної ради, волонтери. Вони презентували свій унікальний коровай та хліб.
На ярмарок завітала громадськість, мешканці та гості села.
Всі учасники свята були впевнені, що  допомога воїнам надзвичайно важлива, і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці в тилу матимемо українську Перемогу.
У ході заходу наголошувалося, що громада має потужний потенціал і прагне його своїми зусиллями розвивати. Так, з ініціативи старости Миколаївського СО Тамари Лимар, у центрі села Миколаївка була відремонтована зупинка. Минулого року Відділом культури Губиниської селищної ради був започаткований творчий проект "Малюй, відроджуй, зберігай, популяризуй". У межах даного проекту художня студія з миколаївського розпису «Оберіг» під керівництвом Ганни Бирси розмалювали стіни місцевої автозупинки яскравим миколаївським розписом. Тепер це не просто зупинка, а витвір мистецтва, цікава локація з фотозоною. І все завдяки командному духу  і взаєморозумінню.
На ярмарку прозвучала концертна програма з українськими патріотичними і військовими піснями за участю солістів та колективів, а також хореографічними композиціями від аматорів художньої самодіяльності. Гості купували різні вироби майстрів, куштували смаколики, брали участь у благодійному аукціоні. Як виявилося, громада задонатила у ході "Свята хліба" 75 з половиною тисяч грн. Виручені кошти були передані військовим новоствореної бригади.
Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Слава активістам Губиниської громади!

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ