Тарас Чорновіл: книги рашистської пропаганди друкуються в Полтаві і поширюються рпц

За матеріалами інтернет-видань 10.09.2022 552
      Народний депутат попередніх чотирьох скликань, політолог-міжнародник Тарас Чорновіл опублікував шокуючі факти відкритої підривної діяльності українських церковників, що й далі затято служать москві.
       Тарас Чорновіл. Як укрсучвлада кидає всі сили на порятунок рашистської ДРЦ (диверсійно-розвідувальної церкви), всі ми бачили. Є вже сотні прикладів, та одного дикого за своєю провокаційністю - багатотисячного походу до Почаєва під прикриттям правоохоронних органів більше, ніж досить. А цей бойовий загін путіна й далі справно забезпечує рашистську воєнщину підножним ідеологічним кормом. Ці книги й брошури виявили наші бійці в покинутих окопах рашистської десантури біля Балаклії. Це видання не рпц з москви. Ні для ідеологічного розігріву використовується видання саме упц Онуфрія. І ще, що важливо, ці ідеологічні наркотики виявили не в деенерівців, що ще якось можна було пояснити, а в окопах, де була "ісконно руцкая" десантура.
           Отже, саме онуфріївська незаконно названа "упц", а насправді рпц в Україні, забезпечує рашистську армію пропагандонською літературою, яка, як відомо, є такою самою зброєю, як снаряди й бомби. І, мабуть, саме за це її так оберігає Зеленський та його колаборантське оточення.
Дане видання, яке було так люб'язно надане для прокачки мізків рашистській солдатні, видане в полтавській єпархії "упц". Там і в рік видання, і зараз керує затятий україноненависник та русофіл митрополит Філіп. Він і русскій мір проповідує, і все українське проклинає. А під час недавнього їхнього собору залякував групу парохів, які наївно закликали ту московську сволоту підписати петицію про церковний суд проти кирила гундяєва.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ