ТЕЛЕМАРАФОН «ЄДИНІ НОВИНИ» ВТРАЧАЄ ПРИХИЛЬНИКІВ

За матеріалами інтернет-видань 28.12.2023 258

 

ДОВІРА ВПАЛА НА 26 ВІДСОТКІВ, ЯК ПОКАЗАЛО СОЦІОЛОГІЧНЕ ОПИТУВАННЯ

28 ГРУДНЯ 2023 

 

Людмила Гончаренко
 

Довіра до всеукраїнського телемарафону "Єдині новини" продовжує знижуватися. З травня 2022 року показники впали на 26 процентних пунктів. Водночас кількість населення, яка довіряє "Єдиним новинам", у всіх регіонах приблизно однакова — 42-44%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Якщо між травнем минулого року і жовтнем поточного року частка тих, хто довіряє, знизилася від 69% до 48%, то до грудня 2023 року показник знизився ще на 5% і на цей час становить 43%. Разом з цим зросла частка тих, хто не довіряє телемарафону — їх тепер 38%. Решта 19% мають невизначене ставлення.

 рейтинг телемарафону єдині новини знизився

Інфографіка: КМІС

Соціологи зазначають, що попри це, станом на зараз баланс довіри-недовіри залишається позитивним — більше тих, хто йому довіряє, ніж не довіряє. Водночас ті, хто не довіряють президенту України Володимиру Зеленському, значно критичніші до телемарафону. А серед тих, хто довіряє главі держави, марафону "Єдині новини" довіряють 52% (не довіряють — 29%, не визначилися — 19%).

Зазначається, що опитування КМІС проводив протягом 4—10 грудня 2023 року методом телефонних інтерв'ю з використанням комп’ютера. Загалом опитано 1200 респондентів зі всіх підконтрольних Україні регіонів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ