Тендери в Дніпропетровщині вражають: Павлограду треба чималі кошти для косовиці, Кривому Рогу - для біотуалетів, Зеленодольську - для озеленення

За матеріалами інтернет-видань 18.01.2024 318
Тендери в Дніпропетровщині вражають:  Павлограду треба чималі кошти для косовиці, Кривому Рогу - для біотуалетів, Зеленодольську - для озеленення

Робоча група «Прозорість та підзвітність» проаналізувала закупівлі за січень 2024-го. Її члени обговорили доцільність кількох. Приміром, серед таких – закупівля послуги з покосу трави у Павлограді. Учасники робочої групи наголосили, що частину робіт можна було покласти на міське комунальне підприємство. І так заощадити кошти. Виникли питання й до вартості – 3 млн. грн. В той час, як минулого року вона була майже у 2,5 рази нижча. Ці торги скасували.
У Кривому Розі вирішили на 25 млн. грн. замовити обслуговування сімдесяти біотуалетів. Надто дорого, враховуючи, що є ринкові пропозиції в рази дешевші. Тож, зробили висновок, що треба переглянути закупівлю.
У Зеленодольській громаді, яка від початку повномасштабного вторгнення сильно потерпала від обстрілів, наразі вирішили витратити 6 млн. грн. на озеленення. Воно, звичайно, необхідне, але не  за такі кошти.  
 

 

Дніпропетровська обласна державна адміністрація

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ