Тернопільщина - одна з найпрогресивніших аграрних областей в Україні

За матеріалами інтернет-видань 22.12.2023 678
Тернопільщина - одна з найпрогресивніших аграрних областей в Україні

За словами Володимира Труша, голови Тернопільської ОДА, Тернопільська область  посідає  4 місце за валовим збором зерна, 3 місце в Україні з виробництва молока, 4 місце з вирощування тваринництва. У всіх цих досягненнях -  ефективна  робота керівників і спеціалістів, механізаторів і комбайнерів, працівників ферм – усіх, хто піклується про продовольчу безпеку краю і держави.
Як зазначив очільник області, кращим роботодавцем у конкурсі "Народний бренд" визнана  компанія "Агропродсервіс". Це одне з найбільших аграрних підприємств області, яке вже 24 роки виробляє високоякісну продукцію і забезпечує область продуктами харчування.
Підприємство працює в кількох напрямках діяльності, зокрема, тваринництво, рослинництво та насінництво.
В умовах повномасштабної війни, компанія допомагає прифронтовим областям, внутрішньо переміщеним громадянам та захисникам України.
Підбиваючи підсумки виробничого року, Володимир Труш подякував працівникам агропромислового комплексну за роботу та вручив грамоти від Тернопільської ОВА та від Міністерства аграрної політики та продовольства України. Генеральному директору  "Агропродсервіс" Андрію Барану вручена  відзнака Президента "За оборону України".

 

Департамент агропромислового розвитку Тернопільської ОДА

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ