Терористичні війська рф обстріляли Велику Костромку

Григорій Давиденко 22.07.2022 644
Війна: через обстріли зруйнована центральна частина села Велика Костромка  на Криворіжжі
На фото: руйнування Великої Костромки
Демократичний світ зусібіч прагне обмежити загарбницькі потуги терористичної рф в Україні. Рада ЄС щойно ухвалила уже сьомий санкційний пакет стосовно неї, проте його явно недостатньо - рашисти і далі продовжують цинічно порушувати міжнародні правила і звичаї вйни, задекларовані Женевськими конвенціями 1949 року. Про масштабні наслідки сьогоднішнього і попередніх обстрілів ординськими військами півдня Січеславщини увечері повідомив голова облради Микола Лукашук:
- 🔺Впродовж дня окупанти кілька разів обстріляли Велику Костромку у Криворізькому районі: там зруйновано 1 будинок, ще 5 частково пошкоджено. Було перебито лінії електропостачання, нині все відновлено. Люди не постраждали.
🔺В Апостоловому після нічної ворожої атаки пошкоджено 53 приватних і 12 багатоквартирних будинків. Постраждало 8 цивільних громадян, троє з них наразі залишаються в лікарні. Протягом дня повторних обстрілів не зафіксовано.
🔺У Нікополі після нічних обстрілів зруйновано 1 приватний будинок і 3 господарчі споруди. Майже 90 будівель пошкоджено, більше половини з яких – це приватні будинки.
Наразі ситуація в усіх районах Дніпропетровщини контрольована. російських окупаційних військ в області немає. Тримаємо оборону, допомагаємо державі.
Обстріли, до яких вдається ворог – це тактика терору і залякування мирних громадян. Але наші Збройні сили роблять все, щоб припинити це російське варварство, зупинити ворога і звільнити українську землю. Підтримуємо ЗСУ, Президента і віримо в Перемогу.
Мирної ночі. 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ