Трактор з дистанційним керуванням від ХТЗ

За матеріалами інтернет-видань 29.08.2024 95
Трактор з дистанційним керуванням від ХТЗ

Харківський тракторний завод представив трактор сімейства ХТЗ-240К з дистаційним та ручним керуванням. Така техніка може працювати на полях, де є ризик мінування.

Про це повідомляє Auto 24.

Видання зазначає, що на виставці  «Битва Агротитанів 2024» у селі Степове на Київщині був представлений вітчизняний трактор з можливістю дистанційного керування. 

 

«Сьогодні ХТЗ виробляє трактори сімейства ХТЗ-240К з системою дистанційного керування. Така техніка може працювати в забруднених вибухонебезпечними предметами місцях на відстані 800 метрів від оператора. При потребі можна виконувати весь спектр сільськогосподарських робіт, управління здійснюється безпосередньо з кабіни», – йдеться у повідомленні.

 

Додамо, що комплектом дистанційного керування обладнаний трактор ХТЗ-248К. Він має двигун FPT-Iveco NEF 67 ENTX 20 потужністю 238 к.с., тридіапазонну КПП.

Нагадаємо, видання  писало, що сільгосппідприємство «Дружба», що в селі Долина на Донеччині зробило трактор на базі Т-150 на дистанційному керуванні. Ним людина управляє на відстані кількох десятків метрів. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ