Тракторець власного виробництва не тільки для господи, а й благоустрою села

За матеріалами інтернет-видань 06.12.2022 321

Мешканець села Колодисте Черкаської області Олександр Новакович створив власний трактор. На запчастини  він витратив близько 50 тис. грн. Робота тривала півтора місяця. Про це стало відомо з видання TRAKTORIST.UA

«З «Москвича» мости купив, зі старенької машини «Жигулі» — зняв коробку передач, мотора китайського купив, трохи заліза вдома було. Тож одне до іншого, та й так і почав складати свого тракторця. Далі взявся робити каркас, обшивку та засоби керування. На збірку трактора з нуля витратив півтора місяця та близько 50 тис. грн. Сидіння для дружини зробив, аби як їхати кудись будемо, їй було де сісти, щоб не сиділа в причепі», - розповів Олександр Новакович.

За його словами, техніка допомагає не тільки по господарству, а й на роботі. Подружжя - працівники служби з благоустрою села.
Дружина радіє тракторцю, бо основну роботу в полі він бере на себе.  

«Чоловік трактором на городі оре, культивує, садить картоплю, підгортає сам, кропить. Нам з дітьми восени лишається тільки вибрати картоплю. Після появи тракторця обробляти три гектари землі стало набагато легше", -  поділилася думками Тетяна Новакович.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ