ТРИ ХВИЛИНИ НА ТЕ, ЩОБ СХОВАТИСЯ ВІД ВОРОЖОЇ РАКЕТИ

Микола Ясень 29.09.2024 51

Лічені хвилини, щоб сховатися: за скільки ракета “Кинджал” долітає до Дніпра  ·

Олег Лотошников 

Російські окупанти можуть запускати по Україні ракети “Кинджал”. Вони долетять до Дніпра за три хвилини.  Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Telegram-канал AviVector.

В Україні майже щодня лунають сигнали тривоги після злету винищувача МіГ-31К з аеродрому «Саваслейка». Цей літак є носієм аеробалістичних ракет “Кинджал”, які дуже швидко долітають до України. Фахівці підготували інфографіку, що показує приблизний час — у хвилинах і секундах — за який ракета «Кинджал» досягає різних областей. До Дніпра такі ракети долетять за 3 хвилини 20 секунд.

Відразу коли злітають МіГ-31К та оголошується тривога по всій території країни, мешканців закликають переходити в укриття або користуватися правилом двох стін. Українці мають лише лічені хвилини на те, щоб перейти в безпечне місце.

Зрозумійте й пам'ятайте це. Тому як вдома, так і там, де працюєте варто обладнювати по можливості якломога безпечніший куток-затуток, щоб негайно потрапляти в нього. А вже якщо уриття поблизу, то користуватися ним і  сам Бог велів. Оскільки він в першу чергу береже бережених,


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ