Трухіна й Ковальова «слуги» пнуться відбілити, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 30.10.2022 404
На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
        А вони таки не розумні. І це вже не про москальню, а про слуг Зеленського.
Зараз почався період фінансової звітності в США. Після заяв Вікторії Спартц та на фоні проміжних виборів адміністрація Байдена підійшла до цього серйозно. Зараз перетрушують усі складочки, куди заникувалася американська фінансова допомога Україні (не плутати з військовою - там підозр менше, а якщо і є, то вголос про це краще не треба). Американці серйозно підштовхнули САП і НАБУ й ті пішли шерстити наше чиновництво й олігархат доволі жорстко. Ще недавно Зеленський на звинувачення НАБУ реагував у той спосіб, що демонстративно корупціонерам вручав ордени. Аж раптом стало вже не до насмішок. Бо запахло навіть оманським кейсом.
       Частину своїх покинули наприззволяще - самі крали, самі й викручуйтеся або втікайте. Але є ті, яких Зеленський викинути не може - занадто вони пов'язані корупційними зв'язками. Перебити голосовими ефектами чи затюкати НАБУ не пішло, бо всі, хто колись сиділи на якихось грантах, отак просто по картотеці отримали попередження: мовчати й злодюг не відбілювати. А коли одні корупціонери будуть на всю горлянку виправдовувати інших розкрадачів, то це лише зашкодить. Серед тих, кого Зеленському конче треба врятувати - його тіньовий касир та консільєрі всієї мафіозної групи Трухін. Від дикої п'яної аварії його відмазали. Дуже тупо, але витягли. А спроба дати 150 тисяч особі при виконанні "і тіхонько в лєс уйті" - це вже сфера САП і НАБУ. І Малюк теж не спішить незаконно забирати справу в СБУ (з ним узагалі цікаві метаморфози відбуваються, ніби в позитив). То в зеленій опі, замість скинути Трухіна, як уже безнадійний баласт, вирішили його рятувати через... американське телебачення!!! Вони справді повірили, що це допоможе!
       Про що йдеться? У серпні загинув 24-літній американський доброволець Джошуа Джонсон (на фото вгорі). У США до загиблих своїх бійців ставлення дуже трепетне. Вони б за будь-яких обставин добилися повернення його тіла. І саме за цю тему вирішили вхопитися в опі та підсунути під цю історію свого корупціонера. Отже, використали затятого ватника й колаборанта Олександра Ковальова (самовисуванець, зараз у групі "Довіра" - постать мега-одіозна та антиукраїнська, але зараз відданий союзник слуг Зеленського). Він за своїми контактами в динири зумів перебрати ініціативу щодо повернення тіла американця й виокремити його з загальної процедури, яку ви регулярно бачите на ТВ. І при тому, що зараз діє цілком реальна група Координаційного штабу зі звільнення військовополонених, раптом саме по цій справі оголосили організаторами й переговорниками Трухіна й Ковальова, які ніколи нічим подібним, звісно, не займалися.
         Далі під узгоджену з сепарами та окупантами дату та в обумовлене безпечне місце запросили знімальну групу CNN, яка й мала зафіксувати для американеців, як якийсь невідомий їм український депутат допомагає в поверненні тіла американського героя. У нас в Україні на участі Трухіна з Ковальовим не особливо наголошували, бо обидві постаті занадто одіозні навіть для прихильників Зеленського. Тому просто сповістили в новинах, що повернуто тіла десятків наших героїв і разом з ними Джошуа Джонсона. А організаторами для української аудиторії оголосили звично Єрмака й Буданова. Про це навіть Зеленський відрапортував у своєму відосіку.
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
       Але то було для українців, а для США було узгоджене інтерв'ю з Трухіним (на фото справа), а потім сцена, де вони з Ковальовим (на фото зліва) та реальними спецами несуть тіло американця. Навіть захисні комбінезони не одягнули, як інші (тіло Джонсона понад два місяці пролежало в землі). Американців навіть не здивувала така скоординованість та ексклюзивність видачі тіла бойовиками саме під їхній приїзд. Саме для цього й запросили колаборанта Ковальова, бо звична процедура йде згідно Женевської конвенції й виглядає зовсім інакше - ви ж бачили: спеціальні санітарні автомобілі з двох боків, чітка процедура... Але то було звичне повернення тіл загиблих, а це кіно за наперед розписаним сценарієм. Ще Зеленський за цю "операцію" Трухіну й україноненависнику Ковальову ордени має вручити.⬇️⬇️⬇️
⬆️⬆️⬆️ А на що розраховували в опі, чому так скромно віддали частку звичного піару Єрмака й Буданова якомусь Трухіну? Бо після ефіру по CNN будуть пробувати роздути з Трухіна образ героя, якого тут в Україні незаслужено оббрехали й переслідують злобні САП і НАБУ. Думають, що сам Байден подзвонить в Київ і накаже закрити провадження проти "ах якого друга Америки"... Ага! Але "дурень думкою багатіє".
        Тарас Чорновіл, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ