«Це реальний прецедент, направлений на знищення українських виробників»

За матеріалами інтернет-видань 12.10.2023 338
«Це реальний прецедент,  направлений на знищення українських виробників»
❗️❗️❗️❗️РОЗМІНУВАННЯ ВІДМІНЯЄТЬСЯ❓❓❓❓❓❓❓
Юлія Свириденко що у владі є зрадники, які підривають обороноздатність України🇺🇦
Що будуть тисячі кримінальних проваджень на основі сумнівних актів ДАСУ… і Це трапилось!!! Знову ОБШУКИ!!!
Пише Олег Аверьянов, , власник та керівник виробничого підприємства Пожмашина. Це, на хвилинку, 750 працівників (500 у Прилуках, 250 у Львові) та 150 мільйонів сплачених податків за минулий рік:
 
- «Спочатку ДАСУ, а потім ДБР вбивають украінських виробників! Мабуть, треба виїжджати з країни?
У нас кримінальна справа, побудована на акті ДАСУ, про те, що прибуток підприємства є збитком для держави !!! Далі що ? Підозра, та арешт керівника, та активів підприємства ???
Друзі ! Це реальний перший прецендент, згідно якого український бізнес, який виробляє та постачає продукцію на потреби оборони- НЕ МАВ ПРАВА отримувати прибуток! А якщо він у минулий період його отримав, то він повинен понести покарання у вигляді позбавлення волі !!! Повний П….ц!!! Будемо боротися, друзі! Насправді ті, хто це робить- ДАСУ, ДБР, та інші, і є основні корупціонери нашої країни, тому, що вони це роблять для того, щоб- або отримати хабаря, та закрити справу, або що ще найгірше- це можуть бути колоборанти- кроти російських спецслужб- у яких мета знищити ОПК, та промисловість України!!!»
 
Вже майже пів року, як йде величезний галас по цієї штучно створеної з нічого проблеми, в вирішенні задіяні всі гілки влади від президента та ВР до Кабміну, а питання досі не вирішено! Сумно…
 
З ФБ - сторінки Dmytro Oliinyk
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ