ЦИНІЧНИЙ СПЕКТАКЛЬ ВОЛОДИМИРА ПУТІНА

За матеріалами інтернет-видань 22.01.2024 345

Зеленський: Під час останньої особистої розмови путін розіграв спектакль

Ірина Сітнікова 22 Січня 2024

Президент Володимир Зеленський, 22 січня 2024 року

Президент Володимир Зеленський розповів, що востаннє мав розмову із главою рф володимиром путіним іще до початку повномасштабної війни. Йшлося про долю дитини з окупованого Криму.

Про це Зеленський сказав на брифінгу 22 січня, цитує «УНІАН».

Президент зазначив, що ця розмова з путіним відбулася ще до початку повномасштабної війни, але вже після того, як відбулася їхня зустріч у «нормандському форматі» (9 грудня 2019 року).

«Я йому зателефонував і сказав, що там дитина залишилася одна. Хлопчик зовсім маленький. Його матір утопили в калюжі. Просто так взяли й утопили [...] А батька заарештували — вони десь там щось сказали, я не знаю. Я сказав: у хлопця, йому 5-6 років, немає батьків. Я телефоную вам особисто, бо до мене звертаються. Я телефоную вам: випустіть батька», — розповів Зеленський.

Він додав, що був шокований цією історією.

За словами президента України, путін тоді вдав здивування, а також нібито доручив зайнятися цим питанням підлеглим.

«Він каже: "Серйозно? Не може бути таке ставлення". Він сказав: "Зараз, секунду". І далі почав говорити, немов запитує підлеглих: "Іванич, ти знаєш про це? Не знаєш. А ти знаєш?". Така, знаєте, театральна постановка. Це був приклад його абсолютного цинізму, жорстокості тощо. Тому все, що було потім — і Буча, і Мощун, і Маріуполь, — все це історія про цю калюжу. Це його в цілому ставлення до людей», — сказав Зеленський.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ