У бліндажі на блок-посту біля села Піщанка Дніпропетровської області загинув 24-річний нацгвардієць

За матеріалами інтернет-видань 19.07.2023 432
У бліндажі на блок-посту біля села Піщанка Дніпропетровської області загинув 24-річний нацгвардієць

Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області встановлює причину  смерті військовослужбовця у бліндажі на блок-посту біля с. Піщанка Новомосковського району. Він загинув  13 червня 2023 року о 01.15 годині.
Саме в цей час надійшло повідомлення до Новомосковського районного відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області,  коли військового було виявлено без ознак життя.  
Поліцейські зазначають, що з місця події вилучено автоматичну зброю, особисті речі загиблого. Тіло солдата доставлено до моргу. Попередня причина смерті військовослужбовця, встановлена на місці події: наскрізне вогнепальне кульове поранення голови.
Слідчими у кримінальному провадженні призначено ряд експертних досліджень, у тому числі судово-медична експертиза, що дозволить встановити причину смерті військовослужбовця.
За інформацією Дніпро Обласний, загиблий військовий Богдан Говорухін за п’ять годин до смерті переписувався з матір’ю і повідомляв, що скоро приїде у відпустку.
Тому родина відкидає одну з причин смерті - самогубство.

"Батьки загиблого переконані, що хлопця побили, а потім застрелили. Тож вони хочуть ексгумувати тіло та провести повторну експертизу. Над цим вже працює адвокат.
У військовій же частині 3036 Нацгвардії, де служив Богдан, нічого не коментують, бо тривають слідчі дії. Начальниця групи інформації та комунікації центрального теруправління Нацгвардії Анна Малишева дала письмовий коментар, що справа перебуває на особливому контролі командування", - інформує видання.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ