У Дніпрі команда Агенства відновлення зустрілася з представниками будівельного бізнесу

За матеріалами інтернет-видань 22.11.2023 348
У Дніпрі команда Агенства відновлення зустрілася з представниками будівельного бізнесу

Агентство відновлення проводить низку зустрічей із будівельними компаніями у прифронтових областях. Зустрічі спрямовані на зацікавлення компаній брати активну участь у відновленні країни. Адже у найближчі роки держава в особі Агентства відновлення буде найбільшим замовником проєктів відбудови. Від житлових будинків до великих інфраструктурних обʼєктів.
Перший такий захід «Проєкти відновлення: діалог з ринком» вже відбувся в Одесі минулого тижня. Цього тижня - у Дніпрі. Близько 150 представників будівельних компаній з Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей обговорили з командою Агенства перспективи роботи.
Як зауважив голова Агентства відновлення Мустафа Найєм, існує певна обережність з боку ринку, коли мова йде про державні замовлення. Агентству варто довіряти і співпрацювати з ним.

«Для цього необхідна взаємна довіра і чесне партнерство. Ми в Агентстві це обіцяємо і гарантуємо. Ми залучаємо кошти іноземних партнерів, маємо необхідну експертизу та швидко відповідаємо на потреби бізнесу. Ми спрощуємо процедуру та робимо конкуренцію чесною», – наголосив Mustafa Nayyem.

Відбудова житла та соціальної інфраструктури у населених пунктах, які найбільше постраждали від російської агресії, відновлення доріг і мостів, розбудова пунктів пропуску на державному кордоні, будівництво захисних споруд для енергетичних обʼєктів – головні напрямки роботи Агентства.

 

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України 

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ