У Дніпрі нападник відрізав чоловікові ніс

За матеріалами інтернет-видань 27.05.2022 1090

26 травня близько 16-ї години на  спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у Дніпрі на проспекті Героїв небайдужі громадяни виявили чоловіка зі скривавленим обличчям. Йому одразу викликали швидку, оскільки в нього був майже відрізаний ніс. Повідомила патрульна поліція Дніпропетровської області.
Патрульні прибули на місце події. Інформація підтвердилася. В кареті швидкої перебував 54-річний постраждалий. Він пояснив, що тілесні ушкодження йому наніс невідомий чоловік похилого віку.
Патрульні та слідчо-оперативна група передивилися відео з камер спостереження, та стали опитувати місцевих мешканців. Але ніхто не бачив нападника. Втім, сьогодні спецлінії 102 надійшло повідомлення від небайдужої громадянки. Жінка розповіла, що бачить чоловіка, якого розшукує поліція за нанесення тілесних ушкоджень.
Патрульні одразу попрямували за вказаною нею адресою. Там вони виявили чоловіка, схожого за прикметами, на ймовірного зловмисника. Поліцейські доставили його до відділку поліції для з'ясування усіх обставин події. Слідчі перевіряють інформацію щодо причетності громадянина до вказаної події.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ