У Дніпрі посадовці міськради привласнили майже 4 млн грн з ремонту укриттів

За матеріалами інтернет-видань 30.07.2024 99
У Дніпрі посадовці міськради привласнили майже 4 млн грн з ремонту укриттів
Троє співробітників Дніпровської міської ради підписали акт виконаних робіт про здійснення ремонту у чотирьох бомбосховищах попри те, що потрібні роботи в укриттях виконано так і не було.
Слідство встановило, що у 2023 році один із департаментів Дніпровської міської ради уклав ряд договорів з підприємством-підрядником про здійснення ремонту у захисних спорудах цивільного захисту у місті Дніпро. Підозрювані заздалегідь знали перелік робіт, які потрібно виконати в укриттях, необхідних задля безпечного перебування громадян під час сигналу «Повітряна тривога».
Зловживаючи службовим становищем, вони внесли до документації недостовірні відомості про обсяг виконаних робіт. У результаті захисні споруди для населення не відповідали необхідним вимогам для перебування людей.
Таким чином підозрювані заволоділи 4 мільйонами гривень з місцевого бюджету.
За зібраними матеріалами слідчі повідомили трьом фігурантам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ