У Дніпрі створили Алею Пошани полеглих воїнів

За матеріалами інтернет-видань 28.01.2024 317

   Учора, 27 січня, у Дніпрі відкрилася Алея Пошани для вшанування пам'яті полеглих захисників і захисниць України, які загинули внаслідок російської агресії.

   Про це повідомляє Рубрика.

Ініціатори створення меморіалу виступили учасники акції "Гроші на ЗСУ. Дніпро".

У Дніпрі відкрилася Алея Пошани

  Військові, волонтери, родичі й друзі загиблих на війні вшанували пам'ять полеглих захисників і захисниць України, розмістивши на центральній алеї Дніпра синьо-жовті прапорці, підписані іменами/позивними військових та учасників бойових дій.

У Дніпрі відкрилася Алея Пошани

   Таким чином містяни нагадують, що жорстока війна триває, найкращі представники нації гинуть і задля того, щоб Алея не збільшувалась, треба зосередитись не на доброустрою міст, а на збільшенні допомоги Силам Оборони.

   Варто зазначити, що такі імпровізовані меморіали з іменами полеглих на прапорцях вже створені в Києві на Майдані Незалежності, в Чернівцях на Театральній площі, в Одесі на Катерининській площі. У Дніпрі — це Алея навпроти Дніпровської міської ради на проспекті Дмитра Яворницького.

У Дніпрі відкрилася Алея Пошани

   Локація обрана не випадково: бо знаходиться в самому центрі міста, напроти Дніпровської міської ради, що ухвалила ганебний бюджет на 2024 рік, в якому на Сили Оборони виділено лише 2% (348 млн з 17 млрд).

   Відтепер дніпряни та гості міста зможуть вшанувати пам'ять своїх знайомих та родичів, що мужньо захищали Україну, починаючи з 2014 року.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ