У Дніпрі від атаки орди постраждали 2 чоловіки і дві жінки, обстріл Нікопольщини

Григорій Давиденко 26.02.2024 289
На зображенні може бути: вогонь
 
   Затяжна жорстока війна рф в Україні привертає все більшу увагу світу. Учора Верховний представник Європейського союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель заявив ЗМІ: "Європа має прокинутися та негайно розпочати свої дії, зокрема наростити кількість військової допомоги Україні". Дипломат переконаний, що результат війни росії проти України може вирішитися уже впродовж найближчих місяців.
   Слушна думка. Чим швидше поступить необхідна зброя, у великих обсягах, тим швидше нащадки лаптєногих пращурів утямлять, що пора злазити з чужого возу і забиратися геть з України.
  Та поки вони ще коять масштабні воєнні злочини, в т. ч. у Придніпров'ї. Про це повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.
Внаслідок вчорашньої атаки по Дніпру травмовано 4 людини. Поранення отримали 2 чоловіки, 41 і 49 років, та 2 жінки, 20 та 60 років. Їм надали усю необхідну медичну допомогу.
   Пошкоджено 10 приватних будинків, 3 легкових автомобіля і вантажне авто. Також у місті пошкоджені виробничі будівлі на підприємстві та вибито вікна у трьох багатоповерхівках.
▪️Ворог не залишив у спокої і Нікопольщину. Били по райцентру, Покровській та Мирівській громадах.
У Нікополі загорілися 4 вантажних автомобіля. Знищено 2 з них, пошкоджено 6 авто, зачепило стіни та вікна у виробничих приміщеннях підприємства.
▪️В інших громадах області ніч минула без обстрілів.
Мирного тижня.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ