У Дніпрі знову відкрився вечірній базар

Микола Ясень 06.08.2024 5800

Відкрився він у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка»

 

Валерія Доброта

Вечірній ринок «Озерка» у Дніпрі - Наше Місто

Ця інформація адресується перш за все мешканцям Дніпра. Бо ж для них відкрився базар. Але ми повідомляємо про це для одноосібників та власників сімейних присадибних і селянських господарств. І для фемерів теж. Для всіх, коротше, хто так чи інакше займається вирощуванням і виробництвом продуктів харчування, утримує, скажімо, дійних корів чи відгодовує свиней та іншу свійську худобу. З якою метою ми це робимо, зрозуміти не важко. Ясна річ ,що вечірній базар, як будь-який інший прекрасна можливість у зручний як для селян, так і для містян-покупців реалізувати власну продукці..

 

Отож чудова новина для жителів Дніпра! Цього тижня знову відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка». Цей базар свого часу був улюбленим місцем для багатьох дніпрян, таким віг швидко став і тепер. Адже тут можна купити свіжі та смачні овочі, фрукти, м’ясо, молочні продукти та інші товари за доступними цінами, як повідомляє «Наше Місто».

На цьому базарі продають продукцію, яку фермери привезли з різних куточків Дніпропетровської області того ж дня. Так що є можливість купити найсвіжіші та найсмачніші овочі, фрукти, м’ясо і так далі. Крім того, ціни на цьому базарі зазвичай дещо нижчі, ніж на інших ринках міста. До того ж, тут можна поторгуватися, що робить покупки ще вигіднішими.

Олена, 35 років: “Я дуже рада, що базар знову відкрився! Тут завжди можна знайти найсвіжіші та найсмачніші продукти за доступними цінами. Особливо мені подобається нікопольська полуниця – вона просто неймовірна! Дякую фермерам за їхню працю!”

Сергій, 42 роки: “Я часто купую на цьому базарі огірки з Томаківки. Вони дуже хрусткі та ароматні. А ще тут приємні продавці, з якими завжди можна поторгуватися та отримати знижку. Рекомендую всім!”

До речі, ринок працює щодня з 18.00 до 21.00. Запрошуємо всіх переконатися особисто, наскільки вигідний вечірній базар коло тієї ж "Озерки".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ