У Дніпропетровській області фермери Раївської ТГ тримають економічний фронт

За матеріалами інтернет-видань 01.05.2022 936

Фермери Раївської ТГ не припиняють допомагати населенню, бійцям ТРО та ЗСУ. Вони у ході зборів вирішили придбати автомобіль для військових, сплатити податки і очистити ставки.  Цю новину опублікувала FB - сторінка Раївської сільської ради.
Під час зборів сільгоспвиробників Вільненського старостинського округу головуючий  Олександр Натха сказав, що вже вдалося зібрати понад 80 тисяч гривень на придбання автомобіля. Учасники підтримали ініціативу  збору коштів  і погодилися  перерахувати на добру справу 100 грн. з гектару кожен.


Очільник територіальної громади Юрій Мартиненко детально  розповів про  ситуацію із забезпеченням  прифронтової зони. В результаті обраний актив, який займатиметься "автомобільним" питанням, і   найближчим часом наші бійці стануть мобільніші ще на один транспортний засіб.


Крім цього, одноосібники на зборах ухвалили  рішення сплачувати податки, розуміючи важливість надходжень до бюджету, попри звільнення від сплати ПДФО у військовий час.  

   
Господарі Раївської ТГ підтримали також пропозицію з очищення двох ставків, що є на території Вільненьського старостинського округу, коштом сільгоспвиробників.
Юрій Мартиненко висловив вдячність всім сільгоспвиробникам за таку дієву підтримку  громади у  непростий для всієї країни час.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ