У Дніпропетровській області зросла кількість поліцейських станцій

За матеріалами інтернет-видань 23.08.2024 118
У  Дніпропетровській області зросла кількість поліцейських станцій

22 серпня у місті П’ятихатки та с. Миколаївка Дніпровського району розпочали свою роботу нові поліцейські станції.  Загалом в Дніпропетровській області їх нараховується вже 70.  Повідомила поліція Дніпропетровщини.

За словами начальника ГУНП в Дніпропетровської області Олександра Ганжі,  проєкт «Поліцейський офіцер громади»  постійно вдосконалюється. Він охоплює все більше громад області. Кожна громада Дніпропетровщини має бути забезпечена поліцейським, який 24/7 буде перебувати на території громади, і  готовий прийти на допомогу людям.

У П’ятихатській міській територіальній громаді проживають близько 26 тис. людей. За їх безпекою та порядком на ввіреній території слідкуватимуть два поліцейські офіцери громади  - Ігор Царенко та Микола Троцький.
У с. Миколаївка осередком безпеки опікуватиметься офіцер громади  Артем Лисуненко. Він обслуговуватиме населені пункти Миколаївської сільської територіальної громади із населенням понад шість тисяч осіб.

Додамо, що цими днями поліцейський офіцер Новопільської громади Криворіжжя Андрій Бібік помітив сильне задимлення в одному із селищ громади. Горіло поле, але вогонь швидко поширювався - охопив господарські приміщення одного з домоволодінь та вже почав підступати до житлового будинку.

Поліцейський викликав працівників ДСНС та вирішив перевірити, чи немає всередині людей. З’ясувалося, що у будинку ховалися налякані діти, які були у шоковому стані та не могли самостійно вийти. Не гаючи ні хвилини, він вивів з помешкання дітей. Також, виходячи з двору, відв’язав двох собак, аби чотирилапі змогли врятуватися.

Лічені хвилини знадобилися поліцейському для порятунку 11-місячного немовля і дівчинки 13-ти років, які опинилися в пастці з диму та вогню. На щастя, всі вціліли.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ