У Києві пройде засідання суду по справі розвідника Червінського

За матеріалами інтернет-видань 07.03.2024 455
  На зображенні може бути: 1 особа та текст
    Софія Федина, народний депутат україни, сторінка ФБ.
    Сьогодні, 7 березня, о 14:30 відбудеться чергове судилище у справі героя-розвідника, орденоносця України Романа Червінського.
Слідчі хочуть зменшити терміни ознайомлення з матеріалами справи стороною захисту. Тому дуже важлива підтримка, щоб не дати їм цього зробити.
   Окрім цього, є і маленькі гарні новини, якщо так можна сказати у цій ситуації. Адвокатка Романа повідомляє, що справу щодо ненадання медичної допомоги Р. Червінському 17 жовтня 2023 року передали з СБУ в ДБР. Це дає більші шанси притягнути винних у ненаданні медичної допомоги до відповідальності, бо коли б це розглядали СБУ, які і порушили його права, вони би вийшли самі на себе і результату б не було.
   З приводу цього нагадаю, що восени у Романа Червінського погіршилось здоровʼя, він звернувся до керівництва ізолятору із заявою про надання йому медичної допомоги, але його замість лікарні повезли в суд, де йому стало погано і довелося викликати швидку. А ненадання медичної допомоги відповідно до європейських конвенцій межує з катуванням.
   Тож усі бажаючі можуть прийти сьогодні, запрошую вас, і підтримати Романа та поширювати інформацію!
🏦 Шевченківський районний суд м. Києва
👨‍⚖️ Суддя Осаулов А.А.
🚖 вул. Дегтярівська, 31-А, м. Київ.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ