У Кривому Розі загинув працівник КП, який ліквідовував наслідки рашистських ударів

За матеріалами інтернет-видань 18.09.2022 301

У Кривому Розі у ході  ліквідації наслідків терористичних актів на гідротехнічних спорудах загинув працівник комунального підприємства «Сансервіс». Повідомив начальник ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул.
Він, зокрема, зазначив, що 38 - річний чоловік виконував своє важливе завдання.
 

"У нього, як зараз у багатьох цивільних, був свій фронт. І він відстояв його до кінця. Вічна слава герою!" - сказав Олександр Вілкул.

За його словами, відновлювальні роботи на гідротехнічних спорудах міста після терористичних ракетних ударів орків тривають. Підтоплення житлових будинків ліквідоване. Відкачано понад дві тисячі кубічних метрів води.
За офіційною інформацією Міндовкілля, якість води у річці Інгулець повертається до нормального стану. Ситуація контрольована.
Щодо червоного кольору води у річці, то він  викликаний попаданням в воду залізної руди гематиту. Наразі цей червоний пігмент вже осідає і вимивається.
Стан води в Карачунівському водосховищі в нормі, згідно з проведеними лабораторними дослідженнями. Результати відібраних 16 вересня проб води у річці Інгулець в межах Кривого Рогу за 13-ма показниками свідчать, що якість води перебуває в межах нормативних значень для питних потреб, - розповів начальник ВА Кривого Рогу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ