«U-LEAD з Європою» однією з перших підтримала громади Криворіжжя

За матеріалами інтернет-видань 21.08.2024 97
«U-LEAD з Європою» однією з перших підтримала громади Криворіжжя

Криворізький район - другий за величиною  район Дніпропетровщини за кількістю населення, але перший за дальністю  відстаней, які доводиться долати громадам, щоб доїхати до обласного центру. Тому саме в цьому районі  U-LEAD ініціювала регулярні зустрічі в громадах для інформування посадових осіб місцевого самоврядування про можливості співпраці.
Керівниця регіонального офісу Олена Тертишна та радники Андрій Дишлюк і В'ячеслав Невінчаний зустрілися з представниками Широківської, Карпівської та Новолатівської громад. У ході зустрічі презентували нові програми підтримки та навчальні курси, а також обговорили важливі питання життєдіяльності громад в умовах війни.  
Широківський селищний голова Олександр Кокул, зокрема, зауважив, що саме "U-LEAD з Європою" стала однією з перших міжнародних програм, яка підтримала громаду з самого початку війни і продовжує підтримувати зараз.
Степан Олійник, Карпівський сільський голова, вважає, що з U-LEAD легко бути лідером, тому Карпівська громада планує активізувати участь у навчальних заходах Програми.
У свою чергу Новолатівський сільський голова Олександр Зубрій подякував Програмі "U-LEAD з Європою" та GIZ за підтримку і зазначив, що допомога, яку отримує громада від таких партнерів, стає надбанням усіх мешканців громади. Завдяки допомозі поліпшується не лише якість муніципальних послуг, а й зміцнюється стійкість громади в такий нелегкий для країни час.

 

ULEAD з Європою в Дніпропетровській області

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ