У Личківській ОТГ Дніпропетровщини вандали познущалися з погруддя відомого земляка

За матеріалами інтернет-видань 11.01.2023 1162
 У Личківській ОТГ Дніпропетровщини вандали познущалися з погруддя відомого земляка

Погруддя відомого земляка, Почесного громадянина сіл Личкове і В.Козирщина Миколи Шкуліпи було підпалене невідомими.  Ті, хто споганив пам'ятний бюст, зганьбили в першу чергу себе, як людей. Про це зазначила Валентина Тринька.

"Невже орки серед нас?
Яка не повага до померлих, до людини, яка будувала наші школу, садочок , будинок культури,дороги, та все...", - висловила своє  обурення жінка.

Погруддя земляку Миколі Шкуліпі односельці встановили  за високі досягнення в його трудовій діяльності на рідній землі.  Він знаний  як неймовірно працелюбний керівник і громадський діяч. З 13 років почав працювати, спочатку тракторна бригада, згодом секретар комсомолу, потім служба в армії.  Добре пам'ятають його як голову сільської ради у с.Велика Козирщина, директора Личківського звірогосподарства. За високі врожаї сільськогосподарських культур Миколі Васильовичу присвоєно звання Героя Соціалістичної праці. Він мав  18 урядових нагород.
Людська пам'ять про видатного односельця житиме, незважаючи на оскверніння його погруддя, бо  добра слава  земляка не згорить і не зітліє, як обвуглене дерево поблизу підніжжя.


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ