У лікарнях Кривого Рогу наразі 28 поранених, тяжких - 7 чоловік

За матеріалами інтернет-видань 09.07.2024 283
У лікарнях Кривого Рогу наразі 28 поранених, тяжких - 7 чоловік

Кривий Ріг в жалобі за 10 загиблими внаслідок  ворожого ракетного удару 8 липня. Як повідомив Олександр Вілкул, голова Ради оборони Кривого Рогу, 8 липня завершено пошуково-рятувальну операцію на місці удару. Він зазначив, що під завалами постраждалих виявлено не було.

"На ранок у лікарнях міста знаходиться 28 поранених - дуже тяжкий 1, тяжких 7, 18 середньої тяжкості, у 2 -ох стан задовільний. Усім постраждалим надається вся необхідна допомога", - зауважив посадовець.

За його словами, над містом під час ворожої атаки працювало ППО, але було й декілька влучань. У тому числі – по адміністративній будівлі ПАТ "Північний ГЗК".

""Високоточні" виродки вбили своєю ракетою 10 криворіжців, з них - 5 жінок та 5 чоловіків (одна жінка, яка раніше вважалася загиблою, слава Богу жива і направлена ​​до лікарні). Співчуття рідним та близьким загиблих… Усі сім'ї загиблих отримають допомогу від міста на поховання.
Також внаслідок удару 47 мешканців міста отримали поранення, з них - 22 жінки та 25 чоловіків. Всі, кому була потрібна допомога, були оперативно доставлені до лікарень міста", - розповів Олександр Вілкул.

Він підкреслив, що під час тривоги приблизно 100 людей, працівників підприємства, перебували в укритті, що стало порятунком, інакше кількість жертв могла б бути значно більшою.

У Кривому Розі через російський удар пошкоджено вікна у 4 багатоквартирних будинках та коледжі, задіяно дві бригади комунальників, щоб їх закрити. Пошкоджено близько 15 автомобілів та медзаклад. Також було пошкоджено центральний вузол та контактну мережу КП «Міський тролейбус». Тому тимчасово було змінено рух тролейбусних маршрутів та автобусних маршрутів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ