В Лозуватській громаді від ракети орди загинула 62-річна жінка

Григорій Давиденко 08.01.2024 242
На зображенні може бути: вогонь та текст
   Поки сенатори і конгресмени за океаном ніяк не дійдуть згоди, у який саме спосіб приборкати мексиканських ковбоїв, московити зі справжнім фашистським завзяттям атакують ракетами недостатньо захищену ППО Україну. Від ранкового ракетного обстрілу ордою мирних жителів Дніпропетровщини стався найтяжчий воєнний злочин, загинула жінка, поранені люди. Про це інформація начальника Дніпро ОВА Сергія Лисака:
- Оскаженілий ворог знову бив по мирних жителях. Скерував на людей ракети.
   Поцілив по Кривому Рогу. Пошкоджені торгівельний центр та понад два десятки приватних будинків. 58-річний чоловік отримав осколкові поранення. Він у задовільному стані.
   Ліквідують наслідки атаки і у Лозуватській громаді Криворізького району. Там також "приліт". Загинула 62-річна жінка. Зруйнована приватна оселя.
Дісталося й Новомосковську. Виникла пожежа, її вже локалізували. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку, що проїжджала повз. Пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п'ятиповерхівка, авто.
У місті, попередньо, 24 постраждалих. З них п'ятеро – діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості.
Інформація уточнюється.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ