У Львові органи правопорядку кошмарять відому «Криївку»

За матеріалами інтернет-видань 20.10.2023 22795
На зображенні може бути: 4 людини
   Пригадуєте львівський ресторан "Криївка", облаштований у бандерівському стилі й у формах, що відтворюють атмосферу партизанської боротьби Української повстанської армії за волю України? То добре, коли були в ньому і пам'ятаєте. Бо "Криївка" стала поперек горла ще проросійським депутатам за януковича, і вони її вимагали закрити. Був такий царьов. Він брав участь у шоу "Без мандата" у Ткаченка (пізнішого міністра), перебував у якійсь родині у Львові й потрапив у "Криївку". Потім скрізь носився, писав доноси й вимагав "закрить бандєровскоє лоґово".
   Але ж до чого тут янукович, царьов, спитаєте ви? Бо за януковича не ризикнули, а зараз за його спадкоємців уже влаштували справжні маски-шоу. Нагрянуло БЕБ, залучили спецпризначенців із центрального апарату СБУ, купа озброєних людей, заблокували роботу і "Криївки", й інших колоритних ресторанчиків підприємства "Холдинг емоцій "!FEST". Заблокували основну контору, все вивертають, щось ніби шукають, не показуючи документів і не пояснюючи причини або ж, що хочуть знайти. Пригадую практику ще тих, старих маски-шоу, коли на бізнес нападав колишній УБОЗ, - ще тоді було відомо: якщо зазначають причину й прямі вимоги, то ще виживете, а коли кошмарять без пояснень, то справи погані.
   Цей молодняк партії регіонів дуже швидко переймає всі традиції своїх ідейних батьків. А головне - дику ненависть до всього українського. Ах, так, у нас ще зараз війна йде проти москви. То львів'янам зримо показали, як би все виглядало, якби московити увірвалися до Львова. Хоча, різниця не аж така велика...
   Тарас Чорновіл, подітолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ