У Межовій акція «З теплом у серці - для наших захисників!», підтримаймо!

За матеріалами інтернет-видань 30.09.2022 344

З теплом у серці – для наших захисників! Межівська громада перерахує одноденний заробіток на потреби ЗСУ

Межівська селищна рада оголошує акцію: до Дня захисників і захисниць України, який відзначається 14 жовтня –  перерахувати на підтримку Збройних Сил України одноденний заробіток!

Межівська громада, її мешканці, підприємства та установи, органи місцевого самоврядування  продовжують підтримувати Збройні сили України.  

Цими днями працівники виконавчого комітету Межівської селищної ради та всіх структурних підрозділів написали заяви на утримання одноденного заробітку із заробітної плати за вересень на потреби ЗСУ.

Володимир Зражевський, межівський селищний голова, закликав усіх небайдужих, громади Дніпропетровщини та всієї України  долучитись до акції, яка пройде під гаслом 

«З теплом у серці – для наших захисників!»

Збір коштів буде проводитись на базі Центру гуманітарної допомоги (Центр культури та дозвілля Межівської селищної ради, пр. Незалежності, 8).
Перерахувати донати також можна на картку АТ КБ «Приватбанк»
5168 7451 2380 5696
IBAN UA 383052990262066400938956865
Отримувач: Бурда В. М.

 Сьогодні ж, колективи виконавчого комітету, відділу освіти, відділу культури, служби у справах дітей, відділу соціального захисту, фінансового відділу, відділу будівництва, архітектури та благоустрою, а також колективи комунальних закладів громади разом ухвалили рішення: об’єднатись навколо спільної мети і збільшити перелік видів допомоги, які громада та кожен з нас  індивідуально надають Збройним Силам України.

 

– Ми маємо можливість жити і працювати тільки завдяки нашим захисникам та захисницям, які мужньо дають відсіч окупантам. Сотні колег підтримали ініціативу і написали заяви про відрахування в розмірі одноденного заробітку. – відзначив Межівський селищний голова. –  На зібрані кошти плануємо придбати землякам, які боронять Україну – теплі речі за запитом від них самих та  їхніх рідних. Для визначення першочергових потреб наших захисників також запрошуємо всіх небайдужих, громадських активістів, волонтерів.

Тримаємо свій фронт: працюємо, дякуємо і підтримуємо ЗСУ!»

Варто відзначити, що загалом, від початку повномасштабної війни –  обсяг допомоги від жителів Межівщини, наданої захисникам України неможливо підрахувати чи  визначити хоча б орієнтовно.

Однозначно – вона досить суттєва!

          Адже з першого дня війни майже всі земляки робили індивідуальні пожертви, брали участь у благодійних акціях, відправляли кошти на закупівлю необхідних речей і обладнання тощо.

Не можемо не відзначити активність і роботу гуманітарно – волонтерського штабу Межівської громади.

Володимир Зражевський:

«Дякую кожному за активну громадянську і патріотичну позицію! Благодійні аукціони, перерахування з заробітної плати, пожертви на придбання спеціального обладнання  – це все невеликі, але невід’ємні і важливі складові обороноздатності Збройних Сил України.

Віримо в захисників!

Наші воїни — найкращі!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України!»

 

Збір коштів буде проводитись на базі Центру гуманітарної допомоги (Центр культури та дозвілля Межівської селищної ради, пр. Незалежності, 8).

Перерахувати донати також можна на картку АТ КБ «Приватбанк»

5168 7451 2380 5696

IBAN UA 383052990262066400938956865

Отримувач: Бурда В. М.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ