У Межовій розіграли Кубок з футболу на честь захисників України

За матеріалами інтернет-видань 02.10.2022 395

У турнірі взяли участь команди територіальних громад Межівщини, і, що особливо приємно, футбольний колектив захисників України – наших військових, повідомив "Межівський меридіан".

Зовсім скоро, 14 жовтня, ми відзначатимемо одне з найголовніших державних свят - День захисників і захисниць

Учора, 1 жовтня, у  розпал бабиного літа, у Межівській громаді розіграли футбольний  Кубок, присвячений цьому святу, яке, безумовно, набуло в нашій країні особливої ваги.

Адже,  саме завдяки  нашим мужнім захисникам та  захисницям ми сьогодні женемо окупантів з рідної землі і обов’язково здобудемо омріяну ПЕРЕМОГУ!

Перед початком турніру відбулося нагородження переможців та призерів зимового футзального чемпіонату Межівської СТГ з футзалу, проведення якого перервала війна…

Нагадаємо, що чемпіоном стала команда з красномовною назвою “ПЕРЕМОГА” (Богданівка), срібло у команди “ЗОРЯ”, бронза в активі колективу “ЗОРЯ-2” – обидві Слов’янка.

Кращим гравцем чемпіонату став Сергій Цап – “ЗОРЯ-2”, кращим воротарем – Володимир Чупіков, “ПЕРЕМОГА”.

Щодо звітного Кубку, то у його розіграші взяли участь п’ять команд: “МЕЖОВА”, “ПЕРЕМОГА”, “ЗОРЯ”, “ЗОРЯНЕ”, “ЗАХИСНИКИ” .

Матчі проходили у двох підгрупах (3 та 2 команди відповідно), а їх переможці у вирішальному двобої розіграли почесний трофей.

Переможцем групи А: “ПЕРЕМОГА”, “ЗОРЯ”, “ЗОРЯНЕ” – стала слов’янська “ЗОРЯ”; у групі В – обидва поєдинки між “ЗАХИНИКАМИ”  і “МЕЖОВОЮ”  – завершились на користь команди “МЕЖОВА”.

Глядачі побачили багато яскравих матчів, у шести поєдинках було забито 24 м’ячі і не зафіксовано жодного нічийного рахунку!

Щодо принципового фіналу між колективами Межівської та Слов’янської громад, то він  подарував гарний, динамічний футбол, а головне  – інтригу (адже, впродовж матчу, лідирували обидві команди) до останніх секунд матчу.

Перемогу у драматичному двобої з рахунком 3:2 здобула команда “МЕЖОВА”.

Сподіваємось, зовсім скоро Україна здобуде омріяну  ПЕРЕМОГУ у протистоянні з країною-терористом, і на нашій рідній Межівщині, під мирним небом з новою силою завирує  спортивне (а зним і футбольне)  життя. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ