У Миколаївщині посіяли 50 гектарів озимої цибулі

За матеріалами інтернет-видань 31.10.2023 946
У Миколаївщині посіяли 50 гектарів озимої цибулі

Як ми неодноразово повідомляли, Південна аграрно-експортна компанія («ПАЕК») у 2023 році значну увагу приділила розвитку овочівництва. Аграрії збільшили не тільки загальну площу під вирощування овочів, але й забезпечили усі поля зрошенням. Вони придбали техніку для механізованого збору врожаю, сортувальні лінії, облаштовали склади для зберігання готової продукції.
До того ж, ризикнули сіяти овочі, не традиційні для структури посівів. Так, тут вперше на полях зійшла озима цибуля.  На одному гектарі всходи в кількості 850-900 тисяч рослин. Під посів озимої цибулі відвели  50 гектарів.
Як зазначив власник ТОВ «СП «ПАЕК» Юрій Кормишкін, вирощування озимої цибулі в компанії - новий досвід, і, як показала практика,  доволі успішний.

«Вперше в історії нашої компанії 15-22 серпня 2023 року посіяли озиму цибулю площею в 50 гектарів на полях Вознесенсьского району Миколаївщини. Станом на 31.10.2023 маємо 850-900 тисяч рослин на 1 гектар, я вважаю що це показник відмінний для такої осені», - зауважив  Юрій Кормишкін.

 

ПАЕК

 

 

 
 
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ