В Могилівській громаді пройшов шаховий турнір 5 ОТГ із донатом ЗСУ

Григорій Давиденко 18.02.2024 312
На зображенні може бути: 11 людей
  Учора в Могилівській ОТГ відбувся шаховий турнір "Пам'яті Захисників України". В змаганні взяли участь 15 шахістів зі Слобожанської, Магдалинівської, Царичанської, Китайгородської та господарі - Могилівської громад.
   Турнір проходив у напруженій боротьбі. За його підсумками переможцем став Микола Петюренко із Слобожанської громади, друге місце посів Віталій Богуславський із Магдалинівскої ОТГ, третє А. Сутула зі Слобожанської ОТГ.
   Учасники турніру зібрали грошові кошти на підтримку ЗСУ. Під час їхнього вручення волонтер Ірина Балагура сказала:
   - Приємна зустріч, гарні люди.
Дякую учасникам шахового турніру «Памʼяті Захисників України" за підтримку та донат на армію. Завершуємо збір на шоломи, розпочинаємо на рації. Збирали і на дрони, і на авто, підтримуємо зв'язок із кількома бригадами, потреби значні, повірте. Сьогодні один із найважчих днів у цій десятилітній війні, наші бійці із тяжкими боями відходять з Авдіївки. Багато разів довелося бувати з гуманітарною допомогою на передньому краї, бачила той терор і звірства, які варвари несуть на нашу землю. Протиставити їм можемо лише непохитну єдність і зусилля кожного українця для відбиття агресії.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ