У Нікополі і Покровській громаді від обстрілів орди постраждали 4 чоловіки

Григорій Давиденко 13.07.2024 299
У Нікополі і Покровській громаді від обстрілів орди постраждали 4 чоловіки
   Про ненависть до росіян ніхто й не говорив. Почуття, яке відчували всі чеченці від малого до великого, було сильнішим за ненависть. Це була не ненависть, а невизнання цих російських собак людьми і така огида, бридкість і здивування перед безглуздою жорстокістю цих істот, що бажання винищення їх, як бажання винищення щурів, отруйних павуків і вовків, було таким самим природним почуттям, як почуття самозбереження.
   Так зустрічала Чечня півтора століття тому московитів-загарбників, зафіксував у повісті "Хаджи Мурат" Лев Толстой. Приблизно те ж саме відчуваємо ми, українці, від надзвірячої жорстокості дикунів із заболоття.
  У вечері про їхні денні злодіяння у Придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Ворог знову тероризує мирних жителів Нікопольщини.
🔺Через обстріли постраждав 51-річний чоловік у райцентрі. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості. Ще двоє чоловіків 31 та 56 років отримали поранення у Покровській громаді. Вони лікуватимуться вдома.
🔺Постраждав і один із надзвичайників. Окупанти поцілили по нашим рятувальникам дронами-камікадзе під час гасіння пожежі. Також пошкоджено пожежно-рятувальний автомобіль.
   Пошкоджені промислові та комунальні підприємства, релігійна установа, агрофірма, ліцей, декілька багатоповерхівок, 10 приватних будинків, вантажівки та легкові автомобілі, господарські споруди та лінії електропередачі.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ