У Нікополі від обстрілів рашистів загинули дві жінки, 10 людей поранені, з них двоє дітей

Григорій Давиденко 02.07.2024 320
У Нікополі від обстрілів рашистів загинули дві жінки, 10 людей поранені, з них двоє дітей

    ЗМІ нещодавно повідомили, що на ювілейному 75-му саміті НАТО у Вашингтоні оголосять про створення нової структури для координації всіх видів допомоги Україні в довгостроковій перспективі, що матиме назву "Допомога НАТО з безпеки і тренування для України" (NSATU). Певно ж, така структура потрібна вже давно. Адже терористичний кремль використовує ще існуючий диспаритет в озброєнні з Україною для завдання іще більшої шкоди мирним жителям.

    Увечері голова обласної ради Микола Лукашук повідомив про найтяжчі, умисно сплановані ерефією, воєнні злочини в Нікопольському краї:

   - Важкий день для Нікопольщини. Окупанти вгатили прямо по мирних людях на вулицях міста. Через ворожі атаки загинули дві жінки 61 та 86 років.
Постраждали 10 місцевих мешканців, серед них - двоє дітей, хлопці 17 та 9 років.
▪️Загалом за день по району вдарили більше півтора десятка разів. Цілили по райцентру, Мирівській, Покровській, Червоногригорівській та Марганецькій громадах.
   Пошкоджені 2 освітніх заклади, амбулаторія, адміністративна будівля, магазини, салон краси, банк, 3 багатоповерхівки, агрофірма, 5 приватних осель, 7 автівок, інфраструктурний обʼєкт, 4 господарські споруди.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Щирі співчуття рідним загиблих, скорішого одужання усім пораненим… Не забудемо і не пробачимо.
Тихої ночі, Дніпропетровщино.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ