У Нікопольщині від обстрілів рашистів загинула жінка, сім жителів поранені

Григорій Давиденко 01.11.2023 356
Немає опису світлини.
  
   Сьогодні міністр оборони США Ллойд Остін і держсекретар Штатів Ентоні Блінкен під час слухання у сенатському Комітеті з асигнувань переконували, що "без фінансової підтримки США і НАТО українці можуть програти цю війну", повідомив "Голос Америки". Сенатори хочуть бачити раціональне  використання коштів їхніх платників податків і швидкий результат на полі бою в Україні. Та його без хоча б сотні сучасних літаків Ф - 16, управляти якими давно готові пілот-ветеран США Ден Гемптон і його побратими, не буде. 
     А путін, за своєю звичкою, підвищує ставки - кидає на передову більше солдатів і озброєння. І ще більше вчиняє цинічних терористичних актів, про які у Придніпров'ї сповістив увечері голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Важкий день для Нікопольщини. Від ворожих атак загинула одна людина і сім мешканців поранені.
Загалом було 5 обстрілів, били по районному центру та Марганецькій громаді артилерією, випустили близько двох з половиною десятків снарядів та застосували дрон-камікадзе у самому Нікополі.
▪️Від удару безпілотника загинула 59-річна жителька Нікополя, поранення отримали 2 чоловіки та 4 жінки віком від 26 до 73 років. Усім надана необхідна медична допомога.
  Внаслідок обстрілів пошкоджений інфраструктурний обʼєкт, приватне підприємство, аптека, 2 магазини, багатоповерхівка, 5 приватних будинків, 2 господарські споруди, гараж та 2 лінії електропередачі.
▪️У Марганецькій громаді також постраждала місцева мешканка. 42-річна жінка була госпіталізована до лікарні у стані середньої тяжкості.
Пошкоджені 11 приватних будинків, 4 господарські споруди, одна - знищена, пошкоджені 3 лінії електропередачі.
▪️ Гатили і по Грушівській громаді Криворізького району з РСЗВ. 4 будинки, авто та господарська споруда пошкоджені.
Люди не постраждали.
▪️В інших громадах області - без обстрілів.
Памʼятайте, Україна обовʼязково переможе. А за кожен військовий злочин, вчинений проти нашого народу, настане справедливе покарання.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ