У Петриківській громаді стає популярним більярдний спорт

За матеріалами інтернет-видань 02.04.2023 328

За повідомленням Петриківської громади, в громаді відбувся турнір з більярдного спорту під гаслом "Рухайся до Перемоги України". У ньому змагалося 10 команд  з Петриківської та Магдалинівської громад.
Зазначається, що начальниця Управління освіти, молоді та спорту Наталія Володимирівна Коваленко привітала учасників,  наголошуючи на давніх добросусідських дружнiх відносинах між  громадами, і,  як прийнято на гостинній землі, вручила гостям пишний коровай.


У запеклій боротьбі перше місце посіла команда з Магдалинівки (Нещадима Олександр та Сильца Сергій). Друге місце - петриківці (Умрихiн Олег та Чоботенко Володимир). Третє – магдалинівці (Булiк Олександр та Коршунов Едуард).
В номінації «Кращий забитий шар» переміг Пiкуш Ярослав (Петриківка), саме він допоміг цим змаганням відбутися.
У підсумку призери  отримали свої нагороди: кубки, медалі та грамоти.
Ці змагання були відбірковими на Перший Чемпіонат ГО ДТО ВФСТ,, Колос'' з більярдного спорту «Ігри мужніх» серед збірних команд сільських, селищних та міських територіальних громад Дніпропетровщини за програмою обласних сільських спортивних ігор 2023 року, присвячених 32-й річниці Незалежності України.
А вже сам Чемпіонат відбувся  1 квітня 2023 року.
Команда Петриківщини (Умрихiна Олег, Мельник Вячеслав та Пiкуш Ярослав) взяла участь в обласних змаганнях, виборола друге загальнокомандне місце та привезла додому кубок і срібні медалі.
За результатами змагань у загальнокомандному заліку переможцями стали спортсмени Слобожанської ТГ, а 3 місце - посіли спортсмени Богданівської ТГ.

"Пишаємося нашими спортсменами і дякуємо за те, що гідно представляєте нашу націю переможців! Разом до Перемоги!"- йдеться у повідомленні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ