У Покрові на Дніпропетровщині платять за воду стільки ж, скільки і у Варшаві

Микола Ясень 02.07.2024 345

 

БО ТАМ УЖЕ ЗАПРОВАДИЛИ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТАРИФ

У містечку на Дніпропетровщині вже діють європейські тарифи на водуЗапровадили не інакше, як під гордим гаслом ЗНАЙ НАШИХ!  Або й чим ми гірші від європейців, тим паче поляків? Якщо вперто і уже три з гаком десятиліття йдемо у Європу, так значить, що маємо йти, згодні?! Скільки можна тупцюватися практично на місці, застрявши перед дверима в Європу, у яку нас то впускають, то зачиняють вхід - таке враження складається...

А у Покрові взяли і тариф на воду для своїх споживачів відразу підняли утричі. «Покровводоканал» щойно ощасливив земляків європейським рівнем життя, якого вони виходить досягли першими навіть не лише в межах Дніпропетровщини, а і всієї України.Повідомив про триразове зростання тарифів як на водопостачання, так і на водовідведення уже з учорашнього  1 липня. Про це йдеться на сайті місцевого водоканалу. На всякий випадок нагадуємо, що нинішній Покров - це в недалекому минулому місто Орджонікідзе. Місто, де напрочуд успішно діяв гірничо-збагачувальний комбінат з добутку і переробки марганцевих руд. Себто жили і трудилися доволі заможні гірники та збагачувальники. Якщо вони раніше нівроку мали особисті доходи і були спроможні оплачувати в тому числі і комунальні послуги тих часівв, то чому не повинні оплачувати теперішні захмарні чи пак європейські. Це ж пишатися треба, що першими в Україні дійсно досягли цього!

Коротше кажучи, тариф складає у Покрові віднині 130,68 грн за кубометр, з яких 88,74 грн  за 1куб.м - за водопостачання та 41,94 грн  за 1 куб.м за водовідведення.

У комунальному підприємстві пояснюють тарифоутворення підвищенням цін на електроенергію, зростанням цін на паливно-мастильні матеріали, різні реагенти, запчастини і т.д.

І от голова Спілки споживачів комунальних послуг України Олег Попенко  зазначив, що містечко Покров у Дніпропетровській області за тарифами на воду зрівнялося з польською Варшавою, де поляки платять 11,46 злотих (112 грн за кубічний метр) за воду та каналізацію. Так де ж тільки зрівнялися з ними - ще й перевершили їх! Відтепер не мешканцям Покрова необхідно, задравши штани, гнатися за Євровою, а навпаки мешканцям Варшави. У Покрові що називається залишили їх при бубнових інтересах. Не зважаючи на те між іншим, що у Польщі середня зарплата у шість разів вища, ніж в Україні.

АМІНЬ!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ