У Покровщині через обстріл рашистів троє постраждалих, один у важкому стані

Григорій Давиденко 07.07.2022 690
Знову горять пшеничні поля — тепер на Полтавщині та Харківщині — КУРКУЛЬ
Минула ніч Дніпропетровщини знову була неспокійною, як і вчорашній день. Злодіяння "другої армії світу" на півдні краю збільшуються. Опівдні 6 липня в Нивотрудівській ОТГ - чотири "прильоти".
- Були дуже гучні вибухи, - повідомив "Фермер Придніпров'я" управляючий підприємства об'єднання громадян "Добробут" Олександр Сердюк. - На пшеничному полі поблизу села Солдатське спалахнула пожежа, фермери всі гуртом кинулися оборювати її і гасити. На жаль, біля 30 гектарів вигоріли. Раніше прилітали міни і касетні боєприпаси, на тих полях піротехніки ДСНС проводили розмінування, а нам забороняли працювати. Через обстріли рашистів біля 600 га ріллі ми не змогли обробити, частину залишили під пар.
А сьогодні вранці голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив про нові злочини ординських військ у краї:                                                        
- Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 134 доба.
Напружена ніч із двома сигналами повітряної тривоги. Вчора пізно ввечері ворог поцілив по селу Мар‘янське, що у Криворізькому району. Внаслідок обстрілу там перебиті лінії електромереж. На щастя, без жертв.
Також окупанти обстріляли прикордонні території Зеленодольська та Великої Костромки. Руйнувань і постраждалих немає.
Щодо вчорашнього обстрілу Покровської громади: один з трьох постраждалих залишається у вкрай важкому стані. Відомо, що двоє постраждалих – це велосипедисти, які проїжджали повз підприємство. Звичайні цивільні люди, не військові, для яких вечірня поїздка на велосипеді ледь не обернулася трагедією через окупантів. Масштабну пожежу, яка сталася на об‘єкті, вдалося загасити.
В інших районах Дніпропетровщини ніч пройшла тихо, наразі у всіх наших громадах ситуація контрольована. російських окупаційних військ в області немає.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ