У Рівному розпочинають проєкт будівництва хімічного парку

За матеріалами інтернет-видань 19.04.2024 324
У Рівному розпочинають проєкт будівництва хімічного парку
Group DF та Hyundai Engineering 현대엔지니어링 розпочинають масштабний проєкт будівництва хімічного парку у м. Рівне. Повідомляє OSTCHEM.
Зазначається, що у парку розташуються заводи з виробництва «зеленого» аміаку та водню на основі відновлюваних джерел електроенергії; нові підприємства та виробничі майданчики з виробництва азотних добрив та похідних хімічних продуктів. Аналогів такого виробництва немає ані в Україні, ані в ЄС.
За словами Роберта ШЕТЛЕР-ДЖОНСА, виконавчого директора Group DF International GmbH, цей проект здатний змінити роль української хімії та української економіки на промисловій карті ЄС.
Як підкреслив Хієон-Сунг ХОНГ, виконавчий директор компанії Hyundai Engineering Co., Ltd, у наших країн дуже схожий досвід.
 
"70 років тому через війну наша економіка була знищена, і ми її відбудовували. З нашого досвіду ми знаємо, що дуже важливо відбудувати інфраструктуру та промислові об’єкти. Тому ми вважаємо, що співпраця між нашими компаніями має символічне значення. Ми сподіваємося, що наш практичний досвід у проектуванні та будівництві великих промислових об'єктів в ЄС та в Азії буде корисним і в Україні", - зазначив Хієон-Сунг ХОНГ.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ