У селах і містах Дніпропетровщини горять дворові споруди, сінники, будинки і домашня животина

За матеріалами інтернет-видань 15.11.2022 865
У селах і містах Дніпропетровщини горять дворові споруди, сінники, будинки і домашня животина

У житловому секторі Дніпропетровщини впродовж ночі 15 листопада сталось 7 пожеж. Повідомило Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
У місті Покров Нікопольського району на території приватної садиби зайнялась допоміжна надвірна споруда. Вогонь встиг перекинутись на дах літньої кухні. Площа пожежі склала 50 кв.м. На жаль, у вогні загинули 7 свиней та 6 курей.
У селі Сорочино Першотравенської сільської територіальної громади Нікопольського району горіли сарай та сінник. Вогонь також знищив сіно вагою 10 т та 100 тюків соломи. Площа займання склала 50 кв.м.
У селі Оленівка Магдалинівської селищної територіальної громади Новомосковського району на подвір’ї приватного будинку горіло сіно вагою 2 т та 50 тюків соломи. Площа пожежі склала 20 кв.м.
На вулиці Степана Разіна Заводського району міста Кам’янське зайнявся одноповерховий житловий будинок. Вогнем пошкоджено дах оселі на площі 80 кв.м.
На території приватного домоволодіння, розташованого на вулиці Рижкова міста Нікополь виникло займання у двоповерховому гаражному боксі. Вогнем знищено домашнє майно, станки по обробці металу, пошкоджено дах, ворота, конструктивні елементи гаражу та автомобіль «Volkswagen», що був всередині. Також, внаслідок пожежі загинуло 10 курей. Загальна площа займання склала 200 кв.м.
На вулиці Бердичівській міста Кам’янського горів дах одноповерхового житлового будинку на площі 20 кв.м.
У селі Башмачка Солонянської селищної територіальної громади Дніпровського району виникла чергова пожежа у житловому секторі. Вогонь встиг охопити двоповерховий будинок, гараж та господарчі споруди. Загальна площа пожежі склала 500 кв.м.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ