У селі Латівка на Криворіжжі проект водогону до санаторію коштує 400 тисяч грн.

За матеріалами інтернет-видань 09.10.2024 50
У селі Латівка на Криворіжжі проект водогону до санаторію коштує 400 тисяч грн.

Як пише видання СВОЇ. Кривий Ріг, у с. Латівка Криворізького району зведуть підвідний водогін до комплексу будівель та споруд санаторію-профілакторію "Джерело" та бази відпочинку "Затишок". А роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення експертизи по об'єкту покладено на ФОП Петрова Кристина Сергіївна. Тендер провели без використання електронної системи «Прозорро».

Зазначається, що договір з підприємицею голова сільради Олександр Зубрій підписав 4 жовтня. Документація має бути готова до 30 листопада.

ФОП Петрова Кристина Сергіївна бере участь у тендерах на «Прозорро» останні 6 років. Перший контракт уклала у 18-річному віці. За цей період натендерила, в основному у Криворізькому районі Євгена Ситниченка, на понад 22 млн грн. У Центрально-Міському райсуді щодо Петрової слухається не одна справа про привласнення 200 тисяч грн на ремонтах Широківської лікарні. Про це СВОЇ вже розповідали.

Нагадаємо, голова Новолатівської сільради Олександр Зубрій і сам проходив по справі про корупційне правопорушення через премії, виписані собі та колишній секретарці/співмешканці. Центрально-Міський райсуд нещодавно закрив справу про конфлікт інтересів.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ