У Січеславщині попрощалися із чотирма поліцейськими, які загинули в Донецькій області

Григорій Давиденко 30.07.2022 544

Двадцять сьомого липня 2022 року під час виконання службових обов’язків у Донеччиніі, внаслідок ворожого обстрілу загинули чотири працівники Національної поліції із Дніпропетровської області. Вони несли нелегку службу поблизу лінії фронту, відстоюючи Незалежність і територіальну цілісність України🇺🇦
Поліція Дніпропетровської області в соцмережах повідомила сумні обставини прощання з полеглими правоохоронцями:
27 липня на Донбасі загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини (фото)
  На фото: Олександр Коваленко, Петро Андрійченко, Сергій Кущевський.
- У Дніпропетровщині в останню путь провели загиблих у Донецькій області поліцейських Петра Андрійченка та Сергія Кущевського
Колеги, родина, друзі та односельчани, які любили та поважали полеглих правоохоронців, опустилися на коліна та утворили живий ланцюг, вшановуючи їх.
Траурні церемонії відбулися у Петриківці та Царичанці, де несли службу загиблі. Сотні людей прийшли попрощатися з Героями, які віддали життя за Україну. Всі схилили голови в скорботі та віддали поліцейським останню шану.
   Війна продовжує свої страшні чорні жнива і сіє у серця людей горе й смуток, біль і тугу.
Чергова сумна звістка прийшла до мешканців Царичанки, повідомили працівники Царичанського ліцею. Під час виконання службового завдання у Донецькій області загинув наш земляк Андрійченко Петро Іванович.
Петро Іванович народився 1980 року у смт Царичанка. Закінчив Царичанську середню школу. Працював у МВС України, тому природжене почуття справедливості, відповідальності і мужності не дозволили знаходитися в тилу, коли в Україну прийшла війна.
Герої не вмирають. Вони живуть у наших серцях і спогадах. Доземний уклін Петру Івановичу і всім, хто став на захист України й віддав своє життя за нас. Щирі співчуття рідним і близьким покійного. Ми всі пишаємося героєм. Не забудемо й не пробачимо.
Вічна пам’ять і Царство Небесне!
           Сергій Кущевський народився у Петриківському районі Дніпропетровської області. Почав свій шлях у поліції з квітня 2018 року та гідно ніс службу поліцейським з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння відділення поліції № 10 Дніпровського районного управління поліції. Сергій назавжди залишиться в нашій пам'яті щирим, добродушним товаришем, який вірно служив Українському народу. Він був  чуйним і відданим своїй справі працівником. У Сергія залишилися дружина, донька та син, які вже ніколи не дочекаються його вдома. Йому було лише 30 років...
На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні
У Дніпрі попрощалися із загиблим на Донеччині поліцейським Олександром Коваленком 🙏💔
Сотні колег загиблого, всі, хто знав Олександра, любив та цінував його, прийшли на прощальну церемонію, щоб віддати останню шану загиблому правоохоронцю.
Олександр народився на Одещині, але з 2008 року жив та працював у Дніпрі. З 2014 року перебував на різних посадах у карному розшуку, мав багато друзів та товаришів по службі. Сьогодні за загиблим поліцейським відбулася прощальна церемонія.
Україна втратила мужнього та відданого службі поліцейського, який віддав своє життя заради мирного неба над головою.

На Донеччині загинув ще один поліцейський з Дніпропетровщини

Андрій Седченко працював у Кам'янському районному управлінні поліції. Свій шлях у правоохоронних органах чоловік почав у 1998 році. Тоді він працював молодшим інспектором-кінологом відділення карного розшуку Жовтоводського міського відділу міліції. Його стаж роботи в органах внутрішніх справ сягнув 24 років. У червні йому мало виповнитися 45 років. Він був чуйним та відданим справі. Без люблячого чоловіка та батька залишились дружина та син, - повідомили у пресслужбі ГУНП в Дніпропетровській області.

Вічна пам’ять і Слава всім Героям України, хто поліг у багатолітній війні з терористичними військами рф!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ