У Синельниківському районі чоловік застрелив двох собак

За матеріалами інтернет-видань 03.10.2024 49
У Синельниківському районі чоловік застрелив двох собак
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами у Синельниківському районі Дніпропетровщини.
Особа, яка може бути причетна до вказаного правопорушення, встановлена.
Інформація про вбивство двох собак з вогнепальної зброї у с. Кислянка Синельниківського району надійшла до поліції 1 жовтня о 15:00. Злочин кваліфіковано за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами). В рамках розслідування опитані свідки та очевидці події.
Наразі триває досудове розслідування.
 
Власниця собак _beauty_tt_nails_в інстаграмі написала так:
 
 
Цей пост мені писати дуже важко…. Бо сльози капають рікою. Але все ж хочу написати,  які мразі живуть поряд з нами .  Я вибачаюсь за свою лексику, але по іншому я не можу назвати. Вчора в нашій сімʼї сталося горе. Одна мерзота по імені Гуржій Павло, якому 28 років, який має дітей , жорстоко застрелив моїх псів в центрі  села Кислянка приблизно в 14:40 годин . Які навіть схилили голову перед цією мерзотою.  Він їх жорстоко розстріляв з рушниці.  Ще й був зі своїм батьком та іншими спільниками, які намагалися знищити сліди свого злочину! Вони не врахували, що на одному із будинків відеоспостереження є! Як така нелюди можуть жити серед інших людей сьогодні це наші собаки, а завтра ваші діти це бездушна сволота, яка повинна нести відповідальність та повинна бути покарана. Хочу та прошу Вас зробити розголос для того, щоб всі знали, що це за людина!
Фото - зі сторінки влвсниці собак
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ