У зятя скінчилося терпіння і він в лихоманці заходився убивати тещу

Микола Ясень 16.04.2024 339

 

Намагався вбити тещу: правоохоронці Дніпра затримали 31-річного чоловіка

КРИМІНАЛПОДІЇ

Опубліковано в 18:30

Правоохоронці Дніпра затримали 31-річного убивцю

Котрий, як стверджують стражі правопорядку, завдав рідній тещі молотком кілька ударів по голові. Та ясна річ почала не своїм голосом волати і кликати на допомогу. Це почула сусідка, була готова ніби самотужки втихомирити розперезалого молодика,  одначе злякалася його "витріщених і божевільних звірячих очей". Натомість негайно зателефонувала в поліцію. В резудьтаті поранену 50-річну жінку госпіталізували до лікарні. А салося все це жахіття вчора, 15 квітня, в обласному центрі в одній з квартир будинку по вулиці Савкіна.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Що ж з’ясувалося? А те, що зять наче з добрими намірами завітаіів у гості до тещі, у квартиру, де й мешкала потерпіла. Досі до пуття не відомо, з якої причини ні з того, ні з сього виникла сварка. А далі  і  сутичка, коли підозрюваний, не втримавши ніби "упертості тещі", схопив молоток та завдав ним не менше, а скоріше більше п’яти ударів по голові жінці.

Того ж дня поліція затримала нападника в порядку ст. 208 КПК України. А сьогодні 16 квітня чоловіку повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) КК України. Отака вийшла родино-сімейна троагедія.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ